Το 23χρονο μοντέλο στις πιο... καλοκαιρινές του πόζες
Η νεαρή, Sandra Kubicka, είνα μοντέλο πολωνικής καταγωγής και τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στις Η.Π.Α γιατί ανήκει στο δυναμικό ενός από τα πιο γνωστά πρακτορεία μοντέλων στην Αμερική.

Η καλλονή μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με τους οίκους Victoria’s Secret, Venca, Bon Prix και έχει φωτογραφηθεί για γνωστά περιοδικά αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο απαιτητικό
αναγνωστικό κοινό.

Επειδή δεν είναι αρκετά ψηλή, είναι 1.74, δεν παίρνει μέρος συχνά σε επιδείξεις μόδας αλλά είναι πολύ δημοφιλής για φωτογραφήσεις εσωρούχων και μαγιό. Η 23χρονη διαθέτει τέλειες αναλογίες που γράφουν εκπληκτικά στο φακό και έχει ένα «φρέσκο» πρόσωπο που θα ζήλευαν πολλές συνάδελφοί της.


Η Sandra, πήγε ακόμα ένα βήμα παραπέρα την καριέρα όταν πόζαρε γυμνή στο φακό του διάσημου φωτογράφου Christopher von Steinbach στην πιο... καυτή και καλοκαιρινή της φωτογράφιση έως τώρα.
Sandra-Kubicka-Naked-Photoshoot-1Sandra-Kubicka-Naked-Photoshoot-9Sandra-Kubicka-Naked-Photoshoot-8Sandra-Kubicka-Naked-Photoshoot-21Sandra-Kubicka-Naked-Photoshoot-20Sandra-Kubicka-Naked-Photoshoot-19Sandra-Kubicka-Naked-Photoshoot-6Sandra-Kubicka-Naked-Photoshoot-4Sandra-Kubicka-Naked-Photoshoot-3

Τα νεα της Δυτικης Αχαιας

Δημοφιλείς αναρτήσεις