Βατερλό οι φοιτητικές εκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν παίρνει ούτε 1%

Χάνει τη μάχη στα Πανεπιστήμια ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς η παράταξη που πρόσκειται στο κόμμα της Κουμουνδούρου δεν παίρνει ούτε 1% συμφωνα με την μέχρι τώρα καταμέτρηση.
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα επιμέρους αποτελέσματα που έχουν ανακοινωθεί από τις παρατάξεις, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κρατά την πρωτιά με διαφορά από τις υπόλοιπες παρατάξεις πανελλαδικά.
Μεγάλη είναι η αποχή καταδεικνύοντας ότι πρόκειται για ένα θεσμό που χάνει την αίγλη του.

Ακολουθούν η ΠΚΣ, η ΠΑΣΠ και η ΕΑΑΚ.
Όσο προχωρά η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων  η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ πλησιάζει σε ένα ιστορικό ποσοστό στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.
Με την ενσωμάτωση να πλησιάζει στο 60% των φοιτητικών συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ βρίσκεται πάνω από το 49% στις κάλπες των Πανεπιστημίων, διεκδικώντας με πολύ καλές πιθανότητες μια ιστορική αυτοδυναμία.
Τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν άνοδο της ΠΚΣ, η οποία κυμαίνεται περίπου στο 20% καταλαμβάνοντας ξεκάθαρα τη δεύτερη θέση, ελαφρώς ανοδική η πορεία της ΕΑΑΚ, σημαντική πτώση καταγράφει η ΠΑΣΠ, ενώ όσο προχωρά η ώρα το BLOCO του ΣΥΡΙΖΑ πέφτει κάτω από το 1%.
Στα  ΤΕΙ, η ΔΑΠ βελτιώνει την αρχική της εικόνα ξεπερνώντας το 62%, η ΠΚΣ είναι πάλι στη δεύτερη θέση με ποσοστό της τάξης του 16%, η ΠΑΣΠ καταγράφει καλύτερες επιδόσεις συγκριτικά με τα Πανεπιστήμια λαμβάνοντας ποσοστό 11%, αντίθετα με το BLOCO αδυνατεί να περάσει έστω το 0,5%.
πηγη  ependitislive.gr